Inschrijven Tik 'm aandag!

Het aftellen is begonnen!

Dag(en)
Uren
Minuten
Seconden

De inschrijving voor Tik ‘m aandag is gesloten! Alle tafels zitten inmiddels vol. Natuurlijk is het ook helemaal te gek om dit maffe schouwspel te komen bekijken zonder actief mee te doen. Het zal een groot feest gaan worden. Bij zijn is dus meemaken! Dus schroom niet en kom gewoon gezellig naar Tik ‘m aandag! Mocht je je toch in willen schrijven om op een reservelijst te komen. Maak dan gebruik van onderstaande inschrijfformulier!

Wil je lekker mee lunchen? Maak dan gebruik van het rechtse inschrijfformulier hieronder en schrijf je in voor de vetste lunch van de regio! Kosten voor deze lunch bedragen 5,- p.p. en dient bij aanvang betaald te worden.

Inschrijving reservelijst


Inschrijving vette lunch

Op carnavalsmaandag 4 maart wordt er in Lierop door CV de Kaauw Voetjes i.s.m. Cafe de Ontmoeting een compleet nieuw evenement voor jong en oud georganiseerd. De dag krijgt de titel “Tik ‘m aandag!” Op deze waanzinnige dag zal er van alles gaan gebeuren. Zo zal er vanaf 12.30 uur eerst een goede bodem gelegd worden met een heerlijke vette lunch. Hierna zal er een strijd los gaan barsten die zijn weerga niet kent. Groepen zullen het tegen elkaar op gaan nemen in een setting met lange (bier)tafels en banken. Opdrachten zullen tot een goed einde gebracht moeten worden en er zal een heuse Carna-Cantus plaats vinden met  uiteraard live-muziek van de eigen Koepelbloazers! Er zijn maar een beperkt aantal tafels beschikbaar, dus ben er snel bij want vol = vol!

Natuurlijk is deze middag voor iedereen toegankelijk want dit maffe schouwspel wil natuurlijk niemand missen! Er zal gestreden worden om de Tik ‘m aandag wisselbeker. Ook voor de allerkleinste carnavalsvierders is er weer van alles te beleven.  Tegen de avond wordt de strijdbijl begraven en gaan we met z’n allen nog een Super Afterparty tegemoet met diverse tobartiesten, de Koepelblazers en een te gekke party-dj. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Met lekkere hapjes tussendoor en diverse eetgelegenheden zal niemand iets te kort komen. Groepen (max 10 personen per groep) kunnen zich hieronder opgeven. Via de mail en/of telefoon houden we je – na inschrijving – op de hoogte. Heb je als groep een tafel toegewezen gekregen dan bedragen de kosten voor deze tafel: 25,- euro.