Hoogheden Jeugd

Jeugdhoogheden…

van Kaauwvoetenland

Prinses Sophie d’n urste

Ik ben Sophie van der Zanden en ik ben 11 jaar. Ik woon op de Wertstraat 11 in Lierop samen met papa Marcel, mama Heidi en broer Hugo. We hebben ook 2 lieve hondjes; Gradje en Sjefke. Mijn hobby’s zijn dansen, korfbal, tekenen en knutselen. Ik heb 2 opa’s en 2 oma’s. opa Jan is ook ooit prins carnaval geweest.

Zaterdag 16 november werd er bekend gemaakt wie de nieuwe jeugdprins(es) zou worden. Het was een spannende dag want ik had mezelf opgegeven om prinses te worden. Het thema was expeditie onthulling en net zoals bij expeditie Robinson moesten wij een challenge doen, er werden tweetallen gemaakt en je werd aan je tweetal vastgeknoopt met een touwtje aan je enkel en aan je bovenarm. Je moest aan de andere kant van de zaal een banaan gaan halen die je zonder je handen weer terug naar het podium bracht, daar mocht je allebei één hand gebruiken om de banaan open te maken en allebei de helft op te eten. Ze zeiden dat ik en Jelle (mijn tweetal) als laatste waren dus moesten wij, net als bij expeditie robinson, naar het duivelseiland. Daar stond Elsbeth van de jeugdcommissie en er lag een prins(essen) pak, eerst snapte ik er helemaal niks van.

Toen Elsbeth zei dat ik het pak aan mocht trekken, pas toen ze dat zei drong het tot me door dat ik prinses was! Ik was SUPER blij! Ik heb erg veel zin om de carnaval te gaan vieren samen met mijn adjudant Gijs, al mijn vrienden en vriendinnen uit de raad van 11, het boerinnenpaar, prins Thijs en prinses Mharaia, adjudant Bert en manon en alle andere mensen uit Lierop.
En dan sluit ik af met mijn lijfspreuk:

Voor mij deze carnaval geen dansen en korfballen, maar ik ga met jullie super hard knallen!

Jeugdboerinnen: Maud en Suus

Het Jeugdboereninnenpaar zijn Suus Rutten en Maud Adriaans. De getuigen zijn Sylvie Kusters en Marlein Vermeulen

Suus

Hallo, Ik ben Suus Rutten en zit in groep 7 op basisschool ’t Rendal. Ik heb 2 zusjes Puck en Pien en een hondje Bink. Bouke en Elsbeth zijn mijn papa en mama. Ik woon op het Heieind. Mijn hobby’s zijn korfballen bij Dakos, tekenen en knutselen ook dans ik heel graag. 

Maud

Hallo! Ik ben Maud Adriaans en en 10 jaar. Ik zit in groep 7 en ik woon op de Hogeweg samen met mijn papa en mama Henrie en Susan. Ik heb 2 broertjes Jens en Bram. Mijn hobby’s zijn korfballen, dansen en op zaterdag ga ik graag naar de welpen.

 

Sylvie

Hallo, ik ben Sylvie en ik ben getuige van Suus!  Ik zit in groep 7 van ’t Rendal en ik ben 10 jaar.  Mijn hobby’s zijn korfballen bij DAKOS en dansen bij de DEMARRAGE. Ik vind het ook erg leuk om te tekenen en te knutselen. Ik woon op Berkeindje 5a samen met papa Rick, mama Ellen en zus Tessa en broertje Guus. 

Marleinn

Hallo, ik ben Marlein Vermeulen en ik ben 10 jaar. Ik woon in de Verhagenstraat samen met mijn moeder Janneke, vader Martin en broertje Marius. Ik zit in groep 7 van het Rendal.  Mijn hobby’s zijn paardrijden, tekenen en knutselen.


Wilt u het volledige programma bekijken?


Klik hieronder op de knop om het volledige programma van Carnavalsvereniging De Kaauw Voetjes te bekijken!