Onthulling nieuwe hoogheden

Onthulling nieuwe hoogheden

Onthulling nieuwe hoogheden

Op Zaterdag 16 november aanstaande is het dan zover. De onthullingen van onze nieuwe hoogheden. Het thema van dit jaar is “Expeditie Robinson”.

De commissie Amusement is al weer druk in de weer om er een hele speciale onthulling van te maken. En wij vertrouwen er inmiddels op dat het ook dit jaar helemaal goed gaat komen!

Net als vorig jaar gaan we er een gezellige en lange avond van maken. Dit jaar starten we een half uurtje later. Om 18.30 zal namelijk het feest losbarsten met het afscheid van Prins Roel en zijn raad van 11. Daarop volgend zullen de nieuwe jeugdhoogheden bekend gemaakt worden. En dan is het vanaf een uurtje of negen de tijd voor de volwassenen. We gaan eerst afscheid nemen van Adjudant Mike en zijn Lynn om daarna afscheid te namen van Prins Jan en Prinses Rina.

De spanningen beginnen al aardig op te lopen. Wie o Wie zal er dit jaar gaan regeren over ons Kaauw Voetenland? Komt allen naar Zaal N. van Oosterhout op zaterdag 16 november en maak er samen met ons een topfeest van! Tot dan!