logo kaauw voetjes web

Kaauw Voetjes Goes to The Vurherd!

Het nieuwe carnavalsseizoen staat inmiddels al weer aan de deur te rammelen. En zoals het er nu naar uit ziet hebben we (weer) goede hoop dat het volle bak door kan gaan en dat we die vervelende corona-pandemie voorgoed achter ons kunnen laten. Het bestuur heeft de afgelopen periode dan ook zeker wederom niet stil gezeten. Met name als het gaat om locaties is er weer veel gebeurd. Vorig jaar heeft ons geleerd dat helaas OJC Nirwana als locatie te klein is. Prima voor een jeugdbal, maar helaas te klein bijvoorbeeld een onthulling of jeugdboerenbruiloft.

De Toekomst

Wij denken dat de toekomst van de Lieropse Carnavalsactiviteiten voorlopig in de Vurherd ligt. Met alle faciliteiten die daar zijn en zouden we toch al met een x aantal activiteiten naar deze locatie gaan. Nu is besloten om alle activiteiten – ook tijdens carnaval zelf – in de Vurherd plaats te laten vinden. Op dit moment is een speciale aankledingscommissie druk doende om in samenwerking met de Vurherd de zaal om te kunnen toveren tot een heus feestpaleis.

Onthulling 12 november

De onthulling van onze nieuwe (jeugd)hoogheden zal de eerste activiteit in de Vurherd worden. Ze staan inmiddels al meer dan een jaar te trappelen om naar buiten te treden dus dat wordt een waar spektakel! Meer informatie over deze traditioneel te gekke avond volgt zeer spoedig via deze site en alle (social) media!