logo kaauw voetjes web

De Bonte Avonden

De Bonte Avonden, we hebben er lang op gewacht. Maar nu is het dan echt zover! Met een supermooi programma zal het weekend in het teken staan van lol en het warm maken  voor de aanstaande carnaval. Iedereen is er dan ook meer dan klaar voor en zal ook dit plaatsvinden in de Vurherd op 10 & 11 februari!

Koop je tickets snel via onderstaande knop. 

Mocht er onverhoopt iets misgaan of lukt er iets niet, trek dan iemand even aan z’n jas dan zullen we er voor zorgen dat het alsnog goed komt! 

Bekijk hier films uit het (verre) verleden van de Bonte Avonde

Vanwege corona was het helaas niet mogelijk om in 2021 en 2022 een Bonte Avond aan u te presenteren. Maar niet getreurd. I.s.m. met onze eigen Bonte Avond Commissie en Peter Maas hebben we een heel aantal delen Bonte Avond Thuis films weten te maken.

Deze films zijn GRATIS te bekijken. Alvast veel kijkplezier!

Bonte Avond film deel 1: Klik hier
Bonte Avond film deel 2: Klik hier
Bonte Avond film deel 3: Klik hier
Bonte Avond film deel 4: Klik hier

* Nieuw! *Bonte Avond film deel 5: Klik hier
* Nieuw! *Bonte Avond film deel 6: Klik hier

Over de films...

In samenwerking met Peter Maas en de mensen van de Bonte Avond Commissie hebben we het voor elkaar gekregen om dit jaarlijkse spektakel naar u toe te kunnen brengen!

Er worden meerdere films gemaakt van Bonte Avonden uit het (verre) verleden. De films zijn allemaal een compilatie van alle jaren Bonte Avond. Dus de beelden gaan kris kras door de jaartallen heen. 

Laat u maar eens lekker verrassen!