logo kaauw voetjes web

Topartiesten tijdens Carnaval 2023!

Carnavalsvereniging De Kaauw Voetjes Lierop gaat flink uitpakken tijdens komende carnaval. Dit jaar is er zelfs plaats ingeruimd voor enkele lokale en landelijke topartiesten. Alle carnavalsdagen zijn geheel gratis te bezoeken en voor iedereen toegankelijk!

Zaterdag 18 februari:

Optocht en Optocht Afterparty

Vanaf 14.00 uur is zaal de Vurherd geopend en zal de optocht aantrekken vanaf de Hogeweg in Lierop. Dit jaar is de route iets aangepast dus check evt. de website voor de actuele route. De Afterparty van de optocht vindt plaats in de Vurherd. Hier zal o.a. de prijsuitreiking van de optocht zijn, maar ook de uitreiking van de winnaar van het Blauwe Kei zoeken. De middag en avond zal omlijst worden door diverse artiesten als Wilfried Wildschwein en DJ’s Turbo Team en Fatguys. 

Maandag 20 februari:

Tik ‘m aandag

Carnavalsmaandag staat al enkele jaren in het teken van het mooiste en meest hilarische evenement van de regio; Tik ‘m aandag! Om 12.00 uur gaan de deuren van de foyer in de Vurherd los waarna er om 12.30 uur in de grote zaal aan lange tafels heerlijk vet geluncht gaat worden. Bijna 25 teams gaan tegen elkaar strijden met lachwekkende spellen om de felbegeerde wissel-scepter. Tussendoor kan er gezongen worden met de Carna Cantus van de Koepelbloazers en zullen diverse lokale artiesten de middag onvergetelijk maken. Na afloop zal Top-DJ Draaimakers en niemand minder dan Tim Schalkx (bekend van de mega-hit “Ferry de roze flamingo”) het feest verder voortzetten. Dit maakt Tik ‘m aandag bij uitstek het evenement waarbij zowel teams als bezoekers en jong en oud zich kan vermaken!