logo kaauw voetjes web

Steunt u ons? Dan steunen wij samen Oekraïne via Giro 555!

Ook Carnavalsvereniging de Kaauw Voetjes Lierop doet mee aan de – in de regio Someren – bekende ‘Spek de kas van je vereniging’ actie van Jumbo Harrie Welten. Door de verschrikkelijke omstandigheden op dit moment in Oekraïne en het vreemde contrast dat er is met het onlangs gevierde carnavalsfeest heeft CV De Kaauw Voetjes besloten om de complete opbrengst van deze actie te doneren aan Giro 555 t.b.v. Oekraïne.

Het idee achter de actie is dat je bij elke 10 euro aan boodschappen een waardebon ontvangt welke 1 punt waard is. Je kunt elk punt doneren aan een vereniging naar keuze. Aan het einde van de actie wordt er dan 25.000 euro verdeeld over alle gedoneerde punten. Hoe meer punten er als vereniging wordt opgehaald, hoe groter de opbrengst!

Als carnavalsvereniging vinden wij dat de mensen in Oekraïne het geld een stuk beter kunnen gebruiken dan wij. Daarom vragen we via deze weg om zoveel mogelijk punten aan ons te doneren zodat wij het op onze beurt weer aan de mensen die het nodig hebben kunnen schenken! Win-Win dus!!!

Alvast superbedankt voor jullie donaties!