logo kaauw voetjes web

Thema Carnaval ’23/’24 bekend!

Carnaval ’23/’24 staat voor de deur. Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de nu al legendarische onthullingsavond in volle gang. Zowel de hooghedencommissie alsmede de commissie onthulling is druk in de weer om er weer een superstart van het seizoen van te gaan maken. De voortekenen zijn in ieder geval heel goed!

Ook dit jaar zal Carnaval binnen de Kaauw Voetjes gevierd worden in een thema. Het thema van dit jaar is “Sjowbizz op de Kaauwe Grond”. Binnen dit thema zal in ieder geval de onthullingsavond plaatsvinden maar het kan ook een leuke houvast zijn voor deelnemers aan de optocht en/of Bonte Avonden bijvoorbeeld. Of als je nog niet weet hoe je verkleed zou moeten gaan kun je met dit Thema vast wel iets leuks bedenken. En ook hier geldt uiteraard zoals altijd: ‘Niks moet en alles mag!’

De onthulling van onze nieuwe (jeugd)hoogheden vindt plaats op de enige echte carnavalsdag 11-11! 11 November dus in de tot feesttent ingerichte en versierde zaal de Vurherd zal vanaf 18.15 uur de sjow voor de de jeugd starten en vanaf 20.30 uur ongeveer zullen de onthullingen van de “grote” hoogheden van start gaan. Bij zijn is meemaken! We kunnen uiteraard nog niets verklappen maar dat het een klapper gaat worden is een ding wat wel zeker is!